Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-04-05

Tagit igen mig

Idag har jag vilat. Jag har även lagt sista handen vid ett par kort till mina systrar, skrivit, och skickat dem.
Handlade massa juice och en läsk, plus lite annat jag behövde.
Har MSN:at med Solvind, och fått mail från Pål.
Har gjort en god vegetarisk soppa, och bytt i musburarna. Jag tittar på Lost.
Jag har planterat kastanjer - egentligen skulle Ida, Saga & jag planterat dem senast de var här.
Jag har planterat om några Sant Paulior och sått frön till busktomat, gräslök och både runda och avlånga rädisor. Jag hoppas allt gror.
I morgon ska jag lämna ett urinprov till distriktssköterskan, sen har jag inget inbokat på några timmar, då kanske jag gör fler kort eller nåt, eller kanske sår fler frön.
Tidigt på eftermiddagen kommer Merete, och omkring halvtre kommer Harald.
Kurre hämtar mig sen till ett litet Samhörighetsmöte kvart i fem. Halvsju är jag nog hemma igen.

/Polarsken

lite bättre

Har lyckats sova lite åtminstone, men huvudvärken är inte helt borta.
Jag kom iväg på mötet igår, men orkade inte så länge innan jag bröt ihop och rusade ut i foajén och satt i soffan och grät. Blev tröstad & uppmuntrad av många, även såna jag inte räknat med, och det kändes bra. Alla var så snälla. Fick skjuts hem av unkis.
Det snöade igår, och lite tidigare i morse oxå, men just nu gör det inte det.
Ska ta medicin och äta frukost nu.

/Polarsken

2006-04-04

Dessa Tisdagar

Sov dåligt i natt - igen.
Somnade om några gånger på morgonen, efter att ha satt om alarmet först. :)
Tog medicin och hann dricka en mugg thé, och äta några pepparkakor (burken får inte stå framme, i fortsättningen) innan jag gick till bussen och åkte till Psykorten för min psykoterapistund.
Det var månadsmarknad på torget inne i Psykort. Jag ville passa på att köpa kryddor, strumpor och plantor, men hade inte tillräckligt med pengar. En stund efter att jag gått ifrån torgmarknaden upptäckte jag att jag hade ca 40 kr mer än jag trott, så jag gick tillbaka och köpte ett par trollsländestrumpor till mig själv, och en stor förpackning med lökpulver.
Nästa gång jag får pengar ska jag försöka spara dem så länge som möjligt, så att jag kan passa på vid torgmarknaden om ca en månad. Vill ju se till att Ida & Saga har extra-kläder här om och när de behöver. Trosor, strumpor, pyjamasar och kanske lite andra kläder.

Egentligen borde jag masa mig iväg till Samhället och gå på Samhörighetsmötet.
Jag mår inget vidare, men det kanske går över. Värt att testa, åtminstone. Kan ju ta igen mig i över ett dygn sen. Plus att jag kan ju ta med mig värktabletter.

Dags å leta fram lite passande kläder och sticka.

/Polarsken - som gör det rätta fastän köttet bär henne emot

2006-04-03

gick idag

Jag gick till distriktsköterskan idag och lämnade urinprov. Det var lite blod i urinen, jag ska lämna in ett nytt urinprov på torsdag morgon så får vi se.
Det ömmar i ryggen. Men det kan ju vara värk i otränade muskler oxå.

Nu har jag tänkt ta en stor mugg thé.
Har inte sett Pål på Skype denna månaden, och saknar honom lite. Inte att jag tvunget vill prata med honom, men det känns bra att se honom online. Ett livstecken. Men jag tror inte han är död bara för att han inte syns till på ett tag heller.

Psykoterapi i morgon.

/Polarsken

2006-04-02

min längtan är en svaghet

Jag vill bli älskad och älska någon.
Jag vill bli bortskämd med uppmärksamhet, ömhet, närhet och sånt som kostar pengar.
Om jag ska dela ett hem med någon vill jag att vi kan ha bra möbler, äta nyttig mat mm, sånt som kostar pengar. Och jag har inte mycket av den varan. Inte just nu, åtminstone.
Jag vill bli uppvaktad.
Få intressanta brev, blommogram, bli tagen ut på middag, bio - sånt som rika människor gör.
Och att det fortsätter efter vi gift oss.
Han får inte ha barn, men ska vara snäll mot Saga och Ida, utan att vara fjäskig och inställsam. Tyvärr har jag väldigt svårt att tänka mig att de kommer att kunna tycka om någon ny man i mitt liv.
Jag vet inte hur jag kommer att vara när jag blivit frisk.
Jag hoppas min kreativitet och konstnärlighet blir kvar, men att jag når in till mina känslor och kan hantera dem konstruktivt.
Så, jag vill bli frisk så jag kan älska.
Om någon älskar mig som jag är så kommer de kanske inte att älska den friska mig, som jag inte ens vet hur hon kommer att vara.
Att vi ska tillhöra Samhörigheten båda två är en självklarhet.
Sex vet jag inte hur jag ser på. Jag tror att jag vill att vår vardag ska vara som ett långt förspel som får sina fullständiga utlopp några gånger i veckan, ibland mer ibland lagom.
Men inget trist sex, gärna både leksaker, ögonbindlar, annan uppbindning, lätt spanking oxh sånt. Överraskningar, olika platser. I naturen... Kanske på offentliga platser, men inte opassande.

Tja, det var lite som jag längtar efter nu.
Min svaghets-bikt..

/Polarsken

söndag 2:a april

Jag har inte orkat och fått ro i mig till att skriva.
Jag sov rätt bra i natt, men har inte sovit väldigt bra tidigare i veckan.
Solvind har tömt och flyttstädat sin gamla lägenhet, och fick godkänt på flyttstädningen. :)
Jag tror jag bör gå till doktorn, för jag har ont i ryggslutet, och jag tror det är mina njurar som gör ont. Jag dricker för lite vatten, och om jag inte tänker på det så går jag på toan ca 3 ggr/dygn, vilket kanske är lite. Så jag försöker ändra på det, genom att tänka på att dricka mer vatten och gå oftare. Men har jag fortfarande ont på onsdag ringer jag nog vårdcentralen.

Tidigare har jag haft Ida och Saga på onsdagar, men i fortsättningen ska jag ha dem på fredagseftermiddagar.

Äsch, jag vet inte nåt intressant att skriva om. Vill hellre fortsätta göra kort, stickers och andra konsthobby-projet, och skriva brev respektive de kort jag gör. :)

Kram!
/Polarsken