Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-08-31

fri torsdag

Igår hade jag mina prinsessor här. Vid halvsex kom grannen med sin 2½-åriga tös, lagom i tid för nudlar alt. spaghetti och korvstroganoff. Jag tyckte vi hade det rätt så bra. Saga rymde nog bara hemifrån 3 ggr på hela em/kvällen! Lilltjejen var nog lite fundersam på vad Saga höll på med. Ida blev lite ledsen att jag gosade med Saga och lilltjejen när de blev tröttegnälliga framemot 8-tiden, och sa att hon ville att jag hade ropat på henne när vi andra gosade. Jag ska försöka komma ihåg det i framtiden.
Jag hjälpte henne med rättstavningsläxan. Jag glömde däremot att titta igenom den för att se om hon stavat rätt. Jag bara förutsatte det... Slarvigt, men tillitsfullt. :)

Idag ringde Harald och sa att han inte kunde komma. Det passade mig alldeles utmärkt, för jag är väldigt trött.
Kurre kom upp med mina tidskrifter, och jag fick veta var bokstudiet numer hålls, och att det ikväll ska vara hos Elina och Ture på servicecentrat.

Solvind dök upp på MSN, men spelar nog wow, för nu har hon Upptaget-status.
Min dator jobbar sakta och segt idag, borde nog rensa en massa på den.
Yucca-liljan jag gjorde om från en till 7 tidigare i somras har jag lite uppdateringar om. En hel del av bitarna ryttnad och möglade ju, men rotbiten har skickat upp ett sidoskott! Jag tackade plantan, klappade om den och vattnade den och blev jätteglad. De kvarvarande nog bra bitarna fick oxå vatten. :)

Jag åt purjo-och-ost-mackor till sen frukost, och min mage har ont av det.
Jag vill sova lite. Bara jag vaknar i tid till att göra mig i ordning till bokstudiet.

/Polarsken

2006-08-29

planer

Terapin idag var om planer för framtiden, typ.
Redan innan terapin hade jag lite stressade känslor för min kommande vinterdeppis, och att jag ska flytta gör mig inte mindre stressad.
Nu vill jag få ordning här så att även om jag går in i en deppis så är allt i ordning, och dels har jag det då redan städat om nån kommer, och dels är allting i så fall redan klart inför flytten, så att det inte blir extra jobbigt då.

Jag orkar inte.
Jag orkar inte ens vilja försöka orka att vilja göra något åt det.
Jag vill gå i ide i min säng, bygga en igloo av täcken, filtar, plädar,överkast och kuddar.
Jag är så trött, låg och ledsen.
Kan jag inte få sova 6-7 månader och vakna upp framåt våren igen?
Synd att jag mår så här när det är svalt nog att trivas med vädret.

Får se om jag kan göra nåt bra av torsdag.

/Polarsken