Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2007-01-20

snö

Det snöade lite i torsdags kväll, bara så att det la sig och stannade på vissa platser.
Fick pengar igår, fick mina Wildflower-kängor lagade o handlade. Handlade för tungt, Katja kunde inte komma o skjutsa mig hem från affären för hon hade druckit vin, men Alfred kom istället.
Han bjöd mig att komma hem till dem ikväll när en familj jag känner lite oxå är bjudna, o jag tackade ja.
Idag när jag vaknade på morgonen snöade det. Jag somnade om. Sen var det nån på dörren, så när de knackade igen vaknade jag o gick upp för att kolla vad det var om. Det var en man o en pojke från Psykortens Samhörighet som inte visste att det var här jag bodde utan vhade knackat på i och med att de var ute i tjänsten.
Jag öppnade nyvaknad invirad i ett täcke o de var män så det var verkligen inte läge att bjuda in dem.
Jag vimsade omkring o drog ifrån gardiner, och lyckades vakna till tillräckligt för att inte somna om.
Jag har ringt till Katja o avbokat för att jag har för ont i ryggen o armarna och mer diffust i hela kroppen. Det var så illa i förmiddags att jag var nära att börja gråta av det. Det har nog inte förändrats så mycket, men jag har vant mig lite vid att det gör ont, så det är lättare att stå ut nu, men jag orkar inte åka bort och umgås, för jag kan inte koncentrera mig på mycket annat än att det gör ont.
Skulle vilja  bli omhändertagen med värme och massage i lagom dos. Men det kan jag fantisera om, för det är ingen större chans att det sker såna mirakel. Jag förtjänar nog inte såna mirakel.
 
Kram!
/Polarsken