Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-04-20

pål

Förkylningen hänger envist kvar med huvudvärk, febrighet och att jag mår dåligt så jag blir ledsen av det.
Och så saknar jag Pål till på köpet! Det gör ju inte saken bättre!

Men jag har köpt nytt soffbord! :)

/Polarsken

2006-04-19

städat lite

Har städat, eller stökat ner och flyttat runt saker, heter det väl egentligen... Men jag har faktiskt burit ner lite i förrådet oxå.
Vill ha det fint, men är otroligt ostrukturerad och stökig av mig.
Hanna har skitfint hemma hos sig, så jag vill att mitt hem är åtminstone LITE fint, så jag inte får mindervärdeskomplex. Sjukt va? Men jag tänker att allt som motiverar mig att städa är bra! :) Och det har definitivt gjort nytta.
I morgon har jag tvättid på morgonen och ska iväg med Harald på eftermiddagen. Vi ska bl a till IKEA där jag har tänkt köpa ett mindre soffbord och lite andra saker. Ska kolla på fyndhörnan innan jag bestämmer mig för exakt vad jag ska ha, men har en idé redan.
Orkar inte städa mycket mer idag, åtminstone inte bära ner i förrådet. Borde väl lägga mig snart så jag kommer upp i tid i morgon och får något gjort.
Det känns som om jag alltid har så mycket att göra, men det är bara att jag nästan aldrig får tummarna loss.
Har åtminstone bytt till mössen idag. De som är kvar.
Jag saknar Solvind och Pål. :( Men hoppas på Äppelkort från Pål, och Solvind hör jag ju ifrån i princip varje dag. Men jag vill att hon ska hälsa på mig!!
Katja oxå, hon har inte heller varit här. Snart har "alla" varit här utom de jag älskar mest efter Ida och Saga. :(
Men jag får försöka se det positivt - jag kanske hinner få det väldigt fint här innan de (känslomässigt) viktigaste människorna i mitt liv kommer hit första gången! :D