Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-06-03

inget vidare

Jag mår inget vidare. Fysiskt hängig som om jag skulle svimma. Men jag ska på möte och sen till Katja & Alfred, för avskedsfesten för Peppe som skall följa med en familj till Ghana över sommaren.
Nån ringde på för en stund sen, men jag var inte klädd för att öppna, så jag struntade i det.
Jag fick hobbymaterialet från CreativCompany igår, men blev lite besviken. Bandet av mockaimmitation är inte så hållbart, smyckelåsen ser ut att vara slarvigt gjorda, några av berlockerna var trasiga (färgen hade släppt), å andra sidan hade jag fått fler än det skulle vara, så jag fick så många hela som jag skulle få. Läderfästena ser ut att vara skörare än jag hade tänkt mig.
Panduro har nog bättre kvalitet på vissa saker, och det kan oxå vara förklaringen till deras mycket högra priser.
Jag kommer att fortsätta beställa saker från CreativCompany, men antagligen kommer jag att vara mer selektiv ang. VAD jag köper VAR.

Jag vill sova.
Och jag vill gråta, men har ingen speciell anledning.
Det är lite påfrestande på humöret att må så här.

/Polarsken

2006-06-02

fredag morgon

God morgon!
Sovit gott?
Igår vara Harald här, men vi slängde sopor istället för att gå en promenad, och så snackade vi. Jag mår för dåligt och min vardag är så kaotisk att jag inte kan ta hand om töserna. Jag vill inte ens ha dem hos mig, som läget är nu, och det känns som om det inte kommer att ändra sig på lång tid.
När Harald hade gått försökte jag ringa ex:et, men det blev upptaget, och sen ringde han tillbaka, och jag förklarade hur det låg till. Han verkade tycka det var bra av mig, men jag var rädd att han ville använda det emot mig, men så verkar det inte vara.
Jag vet inte varför jag är "rädd". I nuläget vill jag inte ha större ansvar för barnen (jag är inte tillräckligt stabil, så det vore inte till barnens bästa, inte heller till mitt eget bästa), så vad spelar det egentligen för roll om ex:et vet att jag mår dåligt och därför inte vill ha hand om töserna?
Det är ju till min egen fördel att han vet oxå ju!
Jag älskar mina prinsessor, men den kärleken gör mig inte automatiskt till en lämplig vårdnadshavare.
Kärleken kan möjligtvis bidra till att jag kan fatta beslutet att inte ha hand om dem, fastän jag saknar dem, för att jag ser att DET inte hade varit till DERAS bästa.
Om en liten stund ska jag ta bussen till Samhället och först träffa Ranja, sen ska hon och jag tillsammans träffa en annan socialtjänsteman. Efter det ska jag åka hem till Byn, och förhoppningsvis få kollinumret och mitt paket med hobbymaterial.

Kram!
/Polarsken

2006-05-31

Vilar det en förbannelse över min vilodag?

Förra onsdagen hade Saga feber så jag hade hand om henne.
Denna onsdagen är det Ida som är för förkyld för att vara i skolan och på fritids.
Missförstå mig inte, visst vill jag ha hand om mina töser lite extra då och då, men onsdagar är MIN dag, till vila, fixa i ordning sånt jag inte fått gjort tidigare, och hämta mig efter terapin, vilket är på tisdagar.
Hade tänkt gå i tjänsten idag, och kanske till och med kunna göra Solvind en tjänst, men det fungerar inte. Nu kommer jag inte ens ut på min motionsrunda.
Och jag skulle verkligen behöva vila.

Har ringt Creativ Company om orderna jag betalade den 22:a, och hon sa att det tar ca en vecka från att de skickar, och det gjorde de den 29:e, dvs i måndags. Hon sa oxå att om jag har tur har de ett kollinummer till mig dagen innan, och sa att med lite tur kan kollinumret finnas på fredag, och att jag skulle ringa och kolla då. :) Hoppas, hoppas, hoppas! :)

Vill göra så många saker, men känner att jag behöver prioritera att gå igenom mina saker och slänga så mycket jag överhuvudtaget kan leva utan, så att det inte blir så jobbigt att flytta i höst.

Nu ska jag titta till Ida och se hur långt hon kommit på tavlan hon håller på att måla.

/Polarsken