Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-07-15

röd, het, öm, nöjd

Igår tog Alfred och Katja med Sissela, Katjas dotter, med maken Daniel, och mig på bio i Jazzstad. Vi såg Pirates of Caribbean, Död mans kista. En del läbbiga effekter, men humoristisk och bra, och JD med sina sammetsögon... :)
Idag åkte jag inte till den församling min ena syster och en av mina bröder hör till. Ville, men pallade inte. De har missionärer hemma från Ghana, och det ska vara bildvisning efter mötet, men det kändes som för mycket, så jag och Katja åkte till Incestmördarbyns havsbad och var där några timmar. Jag var till och med en lång stund i det "iskalla" vattnet.
Jag är röd, het, öm och nöjd, och kan tänka mig att sola under veckan som kommer, men MED solskydd, så jag inte får så ont efteråt.
Fick förresten mitt paket från YR igår oxå.
Nu ska jag se om jag hittar nåt sätt att fixa en utskrift av en almanacka för år 2007, och min lilla fantasi är att jag ska kunna göra en egen kalender i A5-storlek, för en ring- eller gaffelpärm, vars ytterpärmar jag tänker mig att jag ska minska och klä med snyggt papper eller tyg, och göra olika extra detaljer till, som fickor för medlems- och kreditkort, små fotofickor, CDfickor, penhållare, mynt- respektive sedelfack eller vad jag nu tror jag kommer att vilja ha och behöva.
Jag har beställt Filofax aktuella produktkatalog, men hittade inget jag verkligen ville ha när jag kollade i den på nätet. Jag har verkligen inget emot jobbet att göra det själv, så länge jag oxå får det som just JAG vill ha det. En "skräddarsydd" kalender. :)
Har ju oxå funderingar på hur man bäst gör ett snyggt och praktiskt fodral/omslag till en "pocket"-bibel.

Nu ska jag i åtminstone undersöka möjligheterna till kalender. :)

/Polarsken

2006-07-09

hemma igen

Jag var bortrest ett tag, till Strängnäs och Hälsingland.
Jag har skaffat en ny digitalkamera (Kodak EasyShare C533)på avbetalning genom ett abonnemang på FotoQuick.
Jag försöker vänja mig vid kontaktlinser, men denna sorten (anpassade efter min astigmatism) är inte vidare trevliga eller bekväma. Får nog satsa på några snygga glasögon i stället.
Jag saknar Katja.

/Polarsken