Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-06-15

varm väntan

Det är varmt.
Var och handlade med Harald. Mat, 2 liggunderlägg, 1 sovsäck och en picknickfilt och lite annat. Tält hade de inga kvar. Sen var vi en stund på marknaden i Byn. Hemkokta karameller och smyckeinspiration, bl a gles pärlmössa med långa pärlsträngar/-fransar i nacken och sidorna och korta pärlsträngar/-fransar i luggen (ångrar jag inte köpte) och halsband/armband.
Bokstudie - 8 st, och trevligt som vanligt, men jag var lite trött å seg.
Törstig, och gick och köpte läsk, juice och en glass (Twister!).
Saknar kommunikation med Solvind och Pål.
Hoppas jag snart får de varor jag beställt från CreativCompany och Panduro. Även det jag beställt från Jotex och Josefssons.

/Polarsken

2006-06-12

tvätt, hett, svett

Tvättade i morse, och inte vidare strukturerat, så nästan inget blev torrt. Golvet i torkrummet var fuktigt när jag tog bort tvätten därifrån vid tretiden. Ska fälla upp torkställningen och hänga upp det i lägenheten senare.
Har just duschat och ska gå och handla lite. Vill ha mat.
Det är hett ute, men inte tillräckligt hett för att svettet ska torka på huden, utan det rinner om mig.
Ja, jag vet - det är vidrigt!
Jag har diskat lite, och vill gärna göra klart, eller rättare sagt att det blir klart (själva utförandet av klar-görandet är jag inte så intresserad av), men nu är det dags för mig att dra på mig lite kläder och gå och handla.

/Polarsken