Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-10-21

maaaaaaat

Jag är sugen på tillagad varm mat, så jag gick och handlade, och ska ha pommes med fiskpinnar, strimlad vitkål och majonnäs.
I morgon tar jag kanske ugnspannkaka med bacon och lingon.

Har en tanke att jag ska sortera och packa några kartonger, så jag kan spela spel på nätet med rent samvete.
Lika bra att sätta igång, antar jag. Hinner kanske få en del gjort medan ugnen värms upp och maten tillagas.
Ska försöka vara obarmhärtig i mitt val av vad som ska slängas eller hänga med i flytten.
Lika bra att sätta på playlistan "LiteEnergi". <em>"Jag é så het, så het, kan ingen svalka mig? Aldrig att jag klarar det här! Så het, så het - kan ingen svalka mig?"</em>

/<em>Polarsken</em>

2006-10-20

Första betaposten, även första epostbloggen

Måste testa hur det här fungerar.
Hej Solvind!
Alltså, jag vet inte hur jag ska göra med KK1, men han är go'. Men vet inte om det verka  ha långsiktig hållbarhet. Snackade med honom igår, men han var rätt avvaktande. Inte ovänlig, men avvaktande.
Och Pål gjorde ett skitbra gig, och äckelgullig var han oxå, sjöng en låt för mig. Bow Rive av Cold Chisel. Inte det jag ville höra, men inte så dumt ändå. Men varför fattar jag inte. Han kunde ju låtit mig höra en av HANS låtar istället. Nåja, inte heltokigt försök ändå.

/Polarsken

2006-10-18

smälter lite sakta

Pål fattar inte hur bra han har det som har mig till supporter och konstruktiv kritiker! Jag vill honom väl, och att han inte förstör sin förmåga att sjunga genom att underhålla sin alkoholism. Jag tror hans alkoholism är lite av hans "Heliga Ko", jag får intrycket att man inte får nämna det, och absolut inte ange det som orsak till något som är mindre bra med honom.
Igår läste jag en veckotidning i ett väntrum. En tjej hade tre kavaljerer med olika positiva sidor, roliga, romantiska, intressanta, men när det väl gällde var det bara en av dem som ställde upp och satte hennes behov i första rummet, tog det på allvar, visade vänlighet och osjälviskhet. Alltså blev det honom hon på allvar fastnade för, vilket jag tyckte var fint och bra.
Det satte tydligtvis oxå igång en (eller om det fortsatte någon redan igångsatt) tankekedja, för senare under gårdagen blev jag väldigt trött på att Pål ignorerar mig sen jag sa ifrån om hans förmåga att sjunga när han druckit lite för mycket. Så istället för att ha ett Custom Message på Google Talk som bad honom tala om vad tystnaden berodde på, så ändrade jag det till nåt i stil med att det var skitsamma, för det spelade egentligen inte någon roll ändå.
Och så har tankarna rört sig mer och mer kring KK1 och hur go, snäll och humoristisk han kan vara. Och givetvis har tankarna OXÅ rört sig kring hur skönt han kan göra det för mig, men först och främst hans värme och vänlighet, och hur han gillade att ligga och smeka mig på axeln, hur han ville ha ögonkontakt och ligga ansikt mot ansikte. Lite enerverande med mycket ögonkontakt, men hellre det än att nån ignorerar eller försöker undvika en.
Så jag insåg vad jag haft tillgång till men inte precis engagerat mig i, och har återupptagit lite tätare kontakt med honom. Får ta och lära känna honom ännu bättre och se om han har något intresse av att utveckla vår bekantskap och se hur jag själv känner för det oxå.
Jag har rätt att njuta av att bli omtyckt för min egen skull. :)

Jag har försökt räkna ihop mina utgifter preliminärt, och det ser bra ut, kan kanske lägga undan så mycket som 2500 kr till nästa månads utgifter vid flytten. Får pension och bostadstillägg i morgon.
I morgon ska jag oxå åka och hälsa på Ida och Saga några timmar, och ser fram emot det!
Jag pratade med dem igår och då sa Ida att jag inte fick ringa idag, för då skulle hon inte ha något att fråga eller prata om när vi träffas.

Nä, nu ska jag göra lite gröt och lite popcorn, sen ska jag se LOST klockan 9.
Kanske jobbar lite med mitt språk oxå.

/Polarsken