Polarskens livsresa

Instabil personlighet. Intensiv och obeständig som ett polarsken. Ypperlig skönhet i ögonblicken, ofattbart fantastisk, kraftfull och magnifik.

2006-03-21

bra dag

Idag har varit en bra dag.
Psykoterapi kl 10:00 - klargjorde terapins upplägg och bokade tider fram till och med 27/6, med undantag av 6/6, som är en röddag.
Handlade på Glitter - läckersöta hårklämmor till Ida, delfinhalsband till Saga och turkos, glittriga små fjärilshårklämmor till mig själv.
Tåget tillbaka till Samhället, köpte en kork-kloss för att lättare kunna sandpappra en lagerhylla och träffade Ranja vid 2-tiden.
Fick mitt hår klippt i pagefrisyr för bara 160 kr mellan 15:30 och 16:05. Gillar resultatet! :)
Åkte hem till Byn 16:25.
Ringde ex:et och bestämde och fick info om lite tider som rör oss båda.
La in räkningar för betalning och betalade tillbaka en skuld.
Beställde bl a badrumsartiklar från Jotex.
Hade fått lite mail.
Hanna ringde precis när jag skulle äta, och vi pratade i ungefär trekvart.
Sen har jag ätit, och diskat efter mig - men inte diskat något nämnvärt av allt det som redan var nersmutsat.
Har kommit fram till att det finns sätt att kanalisera min sexdrift och ilska som gynnar mig mycket bättre än att skära mig.
Mitt "behov" av sex är inte så mycket ett behov av sex, som det är ett sätt att lätta på trycket.
Därav kopplingen till att skära mig.
Det mer logiska borde vara att "lura" mig själv och ersätta det med något jag har nytta av. Intensiv träning, till exempel! Har ju ett gym i källaren, behöver bara bli medlem i den lokala sport- eller idrottsföreningen för att ha tillgång till den. Ett bra sätt att utnyttja all tid jag trots allt har, och det utan att behöva gå någonstans, mer än ner och upp för trapporna! :D Givetvis vill jag först se hur gymet ser ut innan jag betalar ens en låg årsavgift för att utnyttja det.
Annars tror jag att träning som blir mer och mer intensiv kommer att frigöra ämnen som oxå kan ge mig kickar, lätta på trycket, trösta mig, få mig att njuta - många av de saker sex gör för mig. Jag gillar sex för dess egen skull oxå, men för dess egen skull är jag nog inte lika desperat.
Men jag vet inte om det verkligen är så, för jag har bara tänkt i de banorna i ca ett dygn, men det känns som sant ang. mig.

Tittar på Casanova på TV1. Jag finner den fascinerande, och tänker ägna mig åt bara den nu den sista stunden innan del 1 är slut.

/Polarsken